Hesabım
    "Scream"den Altyazılı Özel Video!

    14 Ocak 2022'de vizyona girecek Scream filminden kamera arkası görüntüleri ve oyuncularla röportajlar içeren özel bir video yayınlandı.

    Scream serisinin beşinci halkası olan ve ilk filmle aynı adı taşıyan ScreamÇığlık 4'ün vizyona girmesinden tam 11 yıl sonra izleyiciyle buluşacak. 1996 yılında, Wes Craven tarafından yönetilen ve Courtney CoxNeve CampbellDavid ArquetteSkeet UlrichDrew Barrymore gibi oyuncuların yer aldığı Çığlık filmi, tüm zamanların en ikonik korku filmi serilerinden birini başlattı ve sonraki yıllarda yine Wes Craven tarafından yönetilen 3 devam filmi çekildi. Serinin beşinci filmi Wes Craven tarafından yönetilmeyen ilk film olacak. 2015 yılında hayatını kaybeden Craven'in yerine Scream'i Matt Bettinelli ve Olpin Tyler Gillett yönetiyor.

    Neve Campbell, beşinci filmde de Sidney Prescott olarak karşımıza çıkarken; Courteney Cox haber muhabiri Gale Weathers rolünü, David Arquette ise Şerif Dewey Riley rolünü yeniden canlandıracak. 

    Senaryosu James Vanderbilt ve Guy Busick tarafından yazılan film, Sidney'in yıllar önce yaşadıklarına benzeyen seri cinayetleri çözmek için Woodsboro'ya geri dönmesini ve bu mücadelede yeniden onunla güçlerini birleştiren Gale ve Dewey'nin hikâyesini anlatıyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda eski rollerine geri dönen oyuncuların yanı sıra Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown, Sonia Ammar gibi isimler yer alıyor.

    Yayınlanan özel videoda oyuncuların ve ekibin film hakkındaki yorumlarını, filmden ve kamera arkasından görüntüler eşliğinde izleme şansı buluyoruz. Serinin beşinci halkası Scream 14 Ocak'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top