Hesabım
    Paul Thomas Anderson'ın Son Filmi "Licorice Pizza"dan Kamera Arkası Videosu Paylaşıldı

    Amerikan Film Enstitüsü tarafından 2021'in En İyi Filmi seçilen Licorice Pizza, ülkemizde 7 Ocak'ta vizyona girecek.

    There Will Be Blood, Phantom Thread, The MasterPunch-Drunk Love gibi filmlere imza atan ve sekiz kez Oscar'a aday gösterilen usta yönetmen Paul Thomas Anderson'ın son filmi Licorice Pizza'nın kamera arkası videosu yayınlandı.

    Başrolleinde Alana Haim ve Cooper Hoffman'ın yer aldığı Licorice Pizza, 1970^2li yıllarda geçen bir büyüme ve ilk aşk hikayesi anlatıyor. Alana Kain (Alana Haim) ve Gary Valentine (Cooper Hoffman) adlı iki gencin, San Fernando Vadisi'ndeki hayatlarını izleyeceğimiz filmin oyuncu kadrosunda Oscar'lı oyuncu Sean PennBradley CooperBenny SafdieTom WaitsJames KellySasha Spielberg gibi isimler de yer alıyor. Filmin orijinal senaryosu da yönetmen Paul Thomas Anderson tarafından kaleme alındı.

    Şimdiden bir sürü ödül alan ve En İyi Film, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Orijinal Senaryo dallarında Altın Küre adaylığı açıklanan Licorice Pizza, Oscar için de adı geçen filmlerden birisi.

    Licorice Pizza, Amerikan Film Enstitüsü ve Amerikan Ulusal Eleştirmenler Birliği tarafından, 2021'in En İyi Filmi ödülüne layık görüldü. Ayrıca Ulusal Eleştirmenler Birliği Ödülleri'nde, Anderson'a En İyi Yönetmen ve filmin başrol oyuncuları Alana Haim ile Cooper Hoffman'a En İyi Çıkış Yapan Oyuncu Ödülü verildi. Paul Thomas Anderson, New York Eleştirmenler Birliği Ödülleri'nden de En İyi Senaryo Ödülü ile ayrıldı. Film, ülkemizde 7 Ocak'ta vizyona girecek.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top