Hesabım
    Robert Pattinson'ın Batman'i Alıştığımız Türden Bir Kahraman Olmayacak!

    Sinema tarihinin en karanlık Batman'i geliyor!

    Robert Pattinson'ı Batman olarak izleyeceğimiz, Matt Reeves yönetimindeki The Batman, 2022'nin en çok beklenen filmi. DC Comics'in defalarca sinemaya uyarlanan bu meşhur kahramanını daha önce Ben Affleck, Christian BaleMichael Keaton ve pek çok farklı oyuncu canlandırmıştı. Sinemaya her uyarlanışında yönetmenin tarzı, filmin senaryosu ve oyunucunun yorumuyla farklılaşan Batman'ler izledik. Peki vizyona girmesine gün saydığımız The Batman'de nasıl bir Batman / Bruce Wayne göreceğiz?

    Başroldeki Robert Pattinson, kendi Batman versiyonunun, alışılmış bir kahraman olmayacağını söyledi. Fragmanlardaki karanlık atmosferin bize öncekilerden farklı bir Batman göreceğimizin sinyalini vermesinin yanı sıra, filmin +13 olarak sınıflandırılması da şiddetin oldukça yoğun olduğu karanlık bir hikaye beklememiz gerektiğinin altını çizdi.

    The Daily Record ile bir röportaj gerçekleştiren Pattinson, kendi Batman'inin insanların düşündüğü gibi hakiki bir kahraman olmayacağını, daha karmaşık bir karakter olacağını söyledi. "Daha önce neyin yapılmadığını görmek için karakterin tarihini olabilecek en iyi şekilde bilmeliydim" diyen Pattinson, insanların genel olarak Batman'i klasik bir kahraman olarak gördüğünü fakat bu filmde izleyeceğimiz hikayenin "kahraman" olmanın ne demek olduğunu sorgulayacağını belirtti.

    The Batman filminde, Robert Pattinson'a Catwoman rolüyle Zoe Kravitz'i, Bruce Wayne'in sadık hizmetkarı ve sağ kolu rolüyle Andy Serkis'i, Batman'in en büyük düşmanlarından biri olan The Penguin karakteriyle Colin Farrel'ı ve The Riddler olarak Paul Dano eşlik edecek. Film, 4 Mart'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top