Hesabım
    Ezel Akay'ın Son Filmi "Osman Sekiz"den İlk Teaser Yayınlandı!

    "Ezop"tan yeni bir masal dinlemeye hazır mısınız?

    Neredesin Firuze, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü7 Kocalı Hürmüz gibi unutulmaz filmlere imza atan ve Türk sinemasının en renkli yönetmenlerinden biri olan Ezel Akay'ın son filmi "Osman Sekiz"den ilk teaser fragman paylaşıldı.

    Osman Sekiz, agorafobiden ve panik atak rahatsızlığından muzdarip bir adam olan Osman'ın hikayesini anlatıyor. Osman, şehrden uzakta yer alan eski bir konakta yaşamakta ve insanlarla bir araya gelmekten kaçınmaktadır. Daha huzurlu bir yaşam istediği için konaktan ayrılmaya karar verir ancak yeni bir eve taşınması için öncelikle konakta birlikte yaşadığı beş sevimli canavar ve Nazlı ile mücadele etmesi gerekir.

    Filmin başrollerinde Atiye dizisinden tanıdığımız Tim Seyfi; Kırık Kanatlar, NoktaKendime İyi Bak gibi yapımlarda rol alan Begüm Birgören ve EzelYedi Güzel Adam gibi dizilerde oynayan Kemal Uçar yer alıyor. Filmin senaryosu da Kemal Uçar tarafından kaleme alındı.

    Görüntü yönetmenliğini, Ezel Akay'ın bütün projelerinde birlikte çalıştığı Hayk Kirakosyan'ın üstlendiği filmin müzikleri ise Kardeş Türküler tarafından hazırlandı. Yönetmen Ezel Akay, filmde oyuncu olarak da yer alıyor.

    Filmin resmi Instagram sayfasından paylaşılan teaser fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Osman Sekiz ♾ (@osmansekizfilm)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top