Hesabım
    Marvel, Iron Man'i Geri Getirmeyi Düşünmüyor

    Spider-Man: No Way Home'un senaristleri Chris McKenna ve Erik Sommers, Marvel'ın Iron Man'i geri getirme fikrine sıcak bakmadığını anlattı.

    2021 yılının en çok izlenen filmi olan Spider-Man: No Way Home'un senaristleri Chris McKenna ve Erik Sommers, Marvel stüdyolarının, Robert Downey Jr.'ın canlandırdığı Iron Man / Tony Stark karakterini geri getirmeye yönelik bir planının olmadığını açıkladılar.

    Iron Man, Marvel Sinematik Evreni'nin ilk üç aşamasında bu evrenin yüzüydü. Birçok karakteri ve filmlerin hikayesini hem zeki ve esprili tavrıyla hem de Stark teknolojisiyle destekledi. İlk kez Captain America: Civil War filminde karışımıza çıkan Spider-Man (Tom Holland) hikayeye dahil olduktan sonra bir de Peter Parker'ın akıl hocası olma rolünü üstlendi. 

    Tom Holland'lı Spider-Man serisi, Peter Parker'ın daha önce Tobey Maguire'lı Sam Raimi üçlemesinde ve Andrew Garfield'lı The Amazing Spider-Man filmlerinde anlatılan orijin hikayesini yinelemediler. Ama Tony Stark, Tom Holland'ın Spider-Man'i için bir nevi Ben Amca olarak değerlendirildi. Peter Parker bu seride çok sevdiği akıl hocasının kaybıyla başa çıkmak zorunda kaldı. 

    Spider-Man: No Way Home'un senaristleri, katıldıkları bir podcastte Iron Man'i bir kenara bırakıp ilerleme çabaları hakkında konuştular. İkiliye göre, Iron Man'i bir şekilde yeniden Marvel Sinematik Evreni'ne dahil etmek Marvel'ın düşündüğü bir fikir değil. 

    "Dürüst olmak gerekirse, en azından bizim deneyimimizde, Marvel bunun umutsuz bir girişim olduğunu düşünüyor. Sürekli olarak Iron Man'i çağrıştırmak istemiyorlar." diyen senaristler, Tony'nin varlığı Marvel Sinematik Evrenin'de hep hissedilecek, ama bunun için Tony Stark'ın kendisinin hikayenin merkezinde yer almasına gerek yok şeklinde bir açıklamada bulundular.

    Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ta bir Iron Man varyantı görebileceğimize hatta bu yeni Iron Man'in Tom Cruise tarafından canlandırılacağına dair söylentiler var, ancak kahramanın herhangi bir şekilde yeniden dirilişinin Marvel Stüdyoları için düşünülebilir bir fikir olmadığı açık. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top