Hesabım
    "Uncharted"ın Yönetmeni Ruben Fleischer "Jak and Daxter" Oyununu Sinemaya Uyarlamaya Hazırlanıyor

    "Uncharted"ın başrolü Tom Holland da geçtiğimiz günlerde "Jak and Daxter" filminde oynamak istediğini açıklamıştı.

    Geçtiğimiz günlerde, bu hafta sonu vizyona girecek olan video oyunu uyarlaması "Uncharted"ın başrolünde yer alan Tom Holland'ın gözünü bir başka video oyununa diktiğini duyurmuştuk. Holland, oynamayı çok sevdiği "Jak and Daxter"ın sinema filminin çekilmesini çok istediğini ve filmin bağımsız korku filmleriyle öne çıkan A24 çatısı altından çıkan karanlık bir film olmasını hayal ettiğini dile getirmişti. İlgili haberimize gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

    Bugün çıkan haberler gösterdi ki Tom Holland sadece kendi kafasında kurduğu hayallerden bahsetmiyordu. "Uncharted"ın yönetmeni Ruben Fleischer'ın, "Jak and Daxter" filmi üzerinde çalıştığı ortaya çıktı ve Fleischer, bu haberleri doğruladı.

    Açıkçası Tom Holland'ın film için seçtiği video oyunu, PlayStation'ın maskotu, bir nevi Mario'su olması için yaratılan oyunlardan biriydi ve kimse bu oyunun filminin yapılmasını, üstelik karanlık bir film olarak yapılmasını gerçekten beklemiyordu. Ne var ki Ruben Fleischer'ın film üzerinde çalıştığını açıklaması Holland'ın uçuk hayalinin gerçekleşebileceğini gösterdi.

    Filmin animasyon mu yoksa live-action mı olacağı konusunda henüz bir bilgi yok. Ancak Tom Holland'ın bu filmden bahsetmesinin ve Jak rolünü oynamayı istediğini dile getirmesinin tesadüf olmadığını düşünüyoruz. Oyunun live-action uyarlaması çekilirse, Jak rolünün Fleischer ile hali hazırda çalışmış olan Tom Holland'a gitmesi olası görünüyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top