Hesabım
    Polisiye - Gerilim Filmi "The Outfit"ten Yeni Fragman

    Filmin başrolünde Oscar'lı oyuncu Mark Rylance yer alıyor.

    Oscar'lı senarist Graham Moore tarafından yönetilen polisiye - gerilim filmi "The Outfit"ten yeni fragman paylaşıldı. Usta bir terzinin, bir gangster ailesiyle yaşadığı gerilim dolu bir serüveni anlatan filmin senaryosu da Graham Moore ve Johnathan McClain tarafından kaleme alındı.

    "The Outfit", yönetmen Graham Moore'un ilk uzun metraj filmi. Moore daha önce, başrolünde Benedict Cumberbatch'in rol aldığı biyografi ve dram filmi "The Imitation Game" filminin senaryosunu kaleme almıştı. Yapımcılığını da üstlendiği film, Moore'a En İyi Uyarlama Senaryo kategorisinde Oscar ödülü kazandırdı. 

    Filmin başrolünde Oscar'lı oyuncu Mark Rylance yer alıyor. Rylance'a Zoey Deutch, Dylan O'Brien, Johnny Flynn, Nikki Amuka-BirdSimon Russell Beale ve Alan Mehdizadeh eşlik ediyor.

    "The Outfit"in konusu kısaca şöyle: Londra'nın en usta ve en ünlü terzilerinden biri olan Leonard (Mark Rylance) yaşadığı kişisel bir trajedinin ardından Chicago'ya yerleşir. Asistanı (Zoey Deutch) ile küçük bir terzi dükkanı işleten ve parası yeten insanlar için güzel kıyafetler diken Leonard'ın en önemli müşterileri bir gangster ailesinin üyeleridir. Bir gece, iki katil (Dylan O'Brien, Johnny Flynn) bir iyiliğe ihtiyaç duyarak kapısını çalar - Ve Leonard ölümcül bir aldatma ve cinayet oyununda tahtaya itilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top