Hesabım
    Chris Hemsworth, Mad Max Devam Filmi "Furiosa"da Kötü Adamı Oynayacak

    Kahraman rolleriyle öne çıkan karizmatik oyuncuyu ilk kez bir filmin ana kötü karakteri olarak göreceğiz.

    Marvel Sinematik Evreni'nin Thor'u Chris Hemsworth genellikle atılgan, çekici ve kahraman karakterleri canlandırıyor. Ancak 2024 yılında vizyona girmesi beklenen Mad Max: Fury Road devam filmi Furiosa'da Hemsworth'ü filmin kötü adamı olarak izleyeceğiz.

    Mad Max: Fury Road'ın yönetmen yardımcısı P.J. Voeten, serinin yönetmeni George Miller'in Hemsworth'e adeta "aşık olduğunu"belirterek şu ifadelerde bulundu: "George, Chris'i önce yalnızca nezakten gördü fakat daha sonra onun her zamanki rollerinin tamamen aksine ana kötü karakter olması fikrine bayıldı." Voeten ayrıca diğer karakterler için oyuncu seçimlerinin henüz yapılmadığını da belirtti. 

    Şimdilik Furiosa'nın oyuncu kadrosunda Hemsworth dışında yer alacak iki isim belli oldu. Anya Taylor-Joy, Fury Road'da Charlize Theron tarafından canlandırılan Furiosa karakterinin gençliğini canlandıracak. Kadroda yer alan Tim Burke'un hangi karaktere hayat vereceği ise henüz belli değil. 

    2015 yılında vizyona giren Mad Max: Fury Road, izleyicler ve eleştirmenler tarafından çok beğenilmiş; yapım tasarımı, kurgu ve ses gibi toplam 6 teknik dalda Oscar kazanmıştı. Şu anda ön hazırlık aşamasında olan Furiosa'nın çekimlerinin 2023 yılında başlaması planlanıyor. Yönetmen George Miller'ın, Furiosa'nın Fury Road'dan daha farklı bir yapıda olacağını söylemesinin haricinde film hakkında henüz çok az bilgiye sahibiz. 

    Furiosa'yı izlemek için önümüzde uzun bir zaman olsa da Chris Hemsworth'ü ilk defa bir kötü karakter olarak izleyecek olmak şimdiden hayranlarını heyecanlandırıyor. Hemsworth'ün Marvel Sinematik Evreni'nindeki yolculuğu ise 8 Temmuz 2022'de vizyona girecek olan Thor: Love and Thunder ile devam ediyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top