Hesabım
    Florence Pugh, "Dune: Part Two" Filminin Kadrosuna Katılmak İçin Stüdyoyla Görüşüyor

    Oscar adayı oyuncu, devam filminde Prenses Irulan karakterini canlandırmak üzere görüşmeler gerçekleştiriyor.

    Denis Villeneuve'nin Oscar adayı bilim kurgu destanı "Dune", kitaplarda yer alan üç önemli karakterden yoksundu. Son haberlere göre,Legendary ve Warner Bros. Pictures, bu önemli karakterlerden biri olan Prenses Irulan rolü için Oscar adayı İngiliz oyuncu Florence Pugh ile görüşüyor. 

    Ari Aster tarafından yönetilen A24 yapımı korku filmi "Midsommar" ile yıldızını parlatacak kariyer yolculuğuna başlayan Pugh, aynı yıl Greta Gerwig'in "Little Women" filmiyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterildi. Geçtiğimiz yıl "Black Widow" ile Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olan oyuncu Yelena Belowa karakteriyle Marvel'ın "Hawkeye" dizisinde de rol aldı. 

    Florence Pugh, son olarak Olivia Wilde'ın yönettiği "Don't Worry Darling" adlı gerilim filminin çekimlerini tamamladı ve Christopher Nolan'ın merakla beklenen "Oppenheimer" filminin yıldızlarla dolu kadrosuna da dahil oldu.

    "Dune: Part Two"nun senaryosu halen yazılıyor ve Florence Pugh'un senaryonun son taslağını okumak için beklediği bildiriliyor. Son zamanlarda yıldızı parlayan Pugh aynı zamanda Madonna biyografisi için de değerlendirilen oyunculardan biri. Eğer rolü alırsa, iki filmin çekim sürecinde bir zaman çakışması problemi yaşanabilir.

    Frank Herbert'ın romanlarında Irulan, İmparator Shaddam'ın kızı. Devam filmi için, Atreidesleri Arrakis'e gönderen İmparator'un ve Baron Harkonnen'in yeğeni Feyd-Rautha'nın da hikayeye dahil edilmesi bekleniyor. "The Batman" filmiyle gündemde olan Robert Pattinson, geçtiğimiz günlerde Denis Villeneuve ile çalışmak istediğini ve Dune devam filminde rol almak isteyeceğini açıklamıştı. Bunun üzere Pattinson'ın Feyd rolünü alabileceği konuşulsa da henüz bu konuda resmi bir açıklama yok.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top