Hesabım
    Sandra Bullock ve Brad Pitt'li "The Lost City"den Altyazılı Kamera Arkası Videosu Paylaşıldı

    Başrollerini Sandra Bullock ve Channing Tatum'un paylaştığı filmde Daniel Radcliffe ve Brad Pitt de rol alıyor.

    Aksiyon komedisi The Lost City, yazdığı romandaki kurgusal antik şehrin gerçekten var olduğunu keşfeden bir yazarın maceralarını anlatıyor. Sandra Bullock, toplumdan uzakta yaşamayı tercih eden ve çok satan romantik macera kitapları yazan Loretta Sage karakterini canlandırıyor. Loretta'nın kitabında anlattığı kayıp arkeolojik şehrin gerçekten var olması hayatının yönünü tamamen değiştiriyor.

    Loretta, şehirdeki gizli hazineyi bulması için Fairfax adlı bir suç baronu (Daniel Radcliffe) tarafından kaçırılınca, aslında yalnızca bir model olan fakat Loretta'nın yazdığı romanlarda kendisinden esinlenerek yazdığı kahramanı fazla içselleştiren Dash (Channing Tatum) onu kurtarmak için peşinden geliyor.

    Loretta, gerçek bir maceracı olmadığı gibi, Dash de gerçek bir kahraman değil. Neyse ki karşılarına onları kurtaracak gizemli bir adam çıkıyor. İsmi belli olmayan bu karakteri canlandıran ise Brad Pitt'ten başkası değil! 

    Brad Pitt ve Sandra Bullock, 15 Temmuz'da vizyona girecek Bullet Train filminde de birlikte rol alıyorlar. Sandra Bullock, kendisinin Bullet Train'in kadrosuna katılmasına karşılık, Brad Pitt'in The Lost City de rol almasını istediğini söylemişti. İki yıldız arasındaki bu anlaşmanın aracısı ise her ikisi için de çalışan saç tasarımcısı olmuş. İlgili habere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Senaryosu Oren Uziel ve Dana Fox tarafından yazılan The Lost City'nin yönetmen koltuğunda ise Aaron Nee ve Adam Nee oturuyor. yıldızlarla dolu kadrosu ve eğlenceli fragmanlarıyla dikkat çeken The Lost City 25 Mart'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top