Hesabım
    "This Is 40"nin Devamı Geliyor!

    Paul Rudd, Leslie Mann ve yönetmen Judd Apatow "This Is 50" adlı devam filmi için bir araya geliyorlar.

    Judd Apatow tarafından yazılan ve yönetilen komedi filmi "This Is 40" 2012 yılında vizyona girdi. Başrollerinde Paul Rudd ve Leslie Mann'in yer aldığı film, yönetmenin 2007 yapımı "Knocked Up" (Kaza Kurşunu) filminin bir nevi devam hikayesiydi. 

    Seth Rogen ve Katherine Heigl'li "Knocked Up"ta Paul Rudd ve Leslie Mann tarafından canlandırılan Debbie ve Pete'in 40'lı yaşlarını anlatan "This is 40", çiftin trajikomik denilebilecek hayatını derinlemesine işleyen bir hikayeye sahipti. Pete ve Debbie'yi, büyümekte olan çocuklarıyla ve evlilikleriyle baş etmeye çalışırken gösteren film, evliliğin ve aile kurmanın iniş ve çıkışlarını da göz önüne seriyordu. 

    Filmde, Judd Apatow ve Leslie Mann'ın çocukları Maude ve Iris Apatow da rol almıştı. Judd Apatow, Wrap'a verdiği röportajda, 2013 yılından beri bir devam filmi yapmak istediğini ve Maude ile Iris'in karakterlerine odaklanmayı düşündüğünü dile getirdi. O günden bugüne oyunculuğa devam eden Maude Apatow, HBO'nun Euphoria dizisinde Lexi karakterini canlandırıyor. Iris Apatow ise Netflix dizisi Love'da rol aldı. 

    Her zaman "This Is 50"yi hayata geçirmek istediğini söyleyen Judd Apatow, şimdi bunun tam zamanı olduğunu belirtti. İlk filmin üstünden tam 10 yıl geçti, üstelik Maude ve Iris oyunculuk konusunda kendilerini ilerlettiler.

    "Bunu beş yıl önce yapamazdım ve bundan beş yıl sonra da yapamam, bu yüzden filmin ana hatlarını çiziyorum ve umarım yapmamız gereken bir şey olur." diyen Apatow, sözlerini "This Is 40, gerçekten iyi yaşlanmış gibi hissediyorum, herkes 40 yaşına geldiğinde onu izliyor ve 'Oh, şimdi her şeyi anlıyorum' diyor gibi geliyor." ifadeleriyle sürdürdü ve devam filmini hayata geçirmek için gerçekten hevesli olduğunu belirtti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top