Hesabım
    "West Side Story" Yıldızı Rachel Zegler, Oscar Törenine Sunucu Olarak Davet Edildi

    7 kategoride Oscar'a aday olan "West Side Story"nin yıldızı Rachel Zegler'ın Oscar ödül törenine davet edilmediğini açıklaması büyük tepkiye neden olmuştu.

    Birkaç gün önce, En İyi Film de dahil olmak üzere 7 kategoride Oscar ödülü alabilmek için yarışan Steven Spielberg müzikali  "West Side Story"nin başrol oyuncusu Rachel Zegler'ın törene davet edilemdiği ortaya çıktı. Zegler'ın Instagram'da bir hayranıyla mesajlaşması üzerine ortaya çıkan bu tuhaf durum sosyal medyada Akademi'ye karşı büyük tepki yarattı. 

    Oysa, Deadline'da yer alan habere göre, tören davetiyelerinden Akademi değil film stüdyoları sorumlu. İlgili haberimizi okumak için buraya tıklayabilirisiniz. 

    Zegler'ın törene davet edilememesinin yarattığı sosyal medya tepskisi üzerine, Akademi genç oyuncuya törende sunuculuk yapması için teklif götürdü. The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre, Rachel Zegler, 27 Mart akşamı düzenlenecek ödül töreninde sahneye çıkarak yarışma kategorilerinden birinin kazananını açıklayacak. Zegler'ın film çekim takviminin törene katılmasını sağlayacak şekilde ayarlandığı bildiriliyor. 

    "West Side Story", Rachel Zegler'in ilk filmiydi. Ancak önümüzdeki dönemde genç oyuncuyu başka büyük projelerde görmeye devam edeceğiz. Disney'in live-action "Snow White and the Seven Dwarfs" uyarlamasında Pamuk Prenses rolünde izleyeceğimiz Zegler'ı aynı zamanda DC'nin "Shazam! Fury of the Gods" filminde de göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top