Hesabım
    Henüz Fragmanı Yayınlanmayan "Thor: Love and Thunder"ın Basın Turu Başladı

    Chris Hemsworth, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla filmin basın turuna başladıklarını duyurdu.

    Chris Hemsworth'ün canlandırdığı Thor'un Marvel Sinematik Evreni'ndeki popülaritesi, "Thor: Ragnarok"tan sonra büyük ölçüde arttı. Hemsworth ve yönetmen Taika Waititi, üçüncü solo filmi için Thor'u yeniden ele aldı ve ikilinin komediye dönük yaklaşımları büyük beğeni topladı. 

    Dolayısıyla Marvel Stüdyoları'nın Waititi ve Hemsworth'ü dördüncü Thor solo filmi için yendien bir araya getirmesi uzun sürmedi. Film, 2019'da San Diego Comic-Con'da Tessa Thompson'ın Valkyrie karakterinin ve Natalie Portman'ın Jane Foster karakterinin geri döneceği haberiyle birlikte resmen duyurulduğundan beri büyük bir merakla bekleniyor.

    Temmuz ayında vizyona girecek olan "Thor: Love and Thunder"ın prodüksiyonu, 2021'de tamamlandı. Natalie Portman'ın "Mighty Thor"u ve Christian Bale'in Tanrı Kasabı Gorr karakteri filmin en çok merak edilen unsurları arasında yer alıyor. Ancak filmin çıkış tarihine 100 günden az bir süre kalmış olmasına rağmen beklenen fragman hala yayınlanmadı.

    Dünyanın dört bir yanındaki Thor hayranları fragmanını beklemeye devam ederken, Hemsworth film için bazı erken basın turlarının başladığını doğruladı. Aktör, kendisinin, Waititi ve Thompson'ın bir fotoğrafını Instagram'da "Çılgınlık ve neşe dolu bir gün" notuyla paylaştı. 

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Chris Hemsworth (@chrishemsworth)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top