Hesabım
    “Thor: Love and Thunder”dan İlk Fragman!

    Thor: Love and Thunder, 8 Temmuz’da Sinemalarda!

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü solo Thor filmi olan Thor: Love and Thunder'dan merakla beklenen ilk fragman nihayet yayınlandı. Serinin 2017 tarihli bir önceki filmi Thor: Ragnarok'u da yöneten ve karaktere ve seriye getirdiği eğlenceli yaklaşımla büyük beğeni toplayan Taika Waititi'nin yönettiği filmde Chris Hemsworth her zamanki gibi Thor karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

    Filmde Hemsworth'e, Guardians of the Galaxy'den Chris Pratt ve Karen Gillan gibi isimlerin yanı sıra; Zeus karakteriyle Russell Crowe, Tanrı Kasabı Gorr (Gorr The God Butcher) karakteriyle ve Valkyrie karakteriyle Tessa Thompson eşlik ediyor. Ayrıca Natalie Portman da Jane Foster karakteriyle seriye geri dönüyor. Fragmanda Natalie Portman'ın merakla beklenen Mighty Thor karakterini de ilk kez görüyoruz.

    Vizyona girmesine oldukça az süre kalan filmin fragmanı, şimdiye kadar herhangi bir Marvel filmi için en geç yayınlanan fragman oldu. Her ne kadar filmin tanıtım turları fragmanın yayınlanmasından önce başlamış olsa Thor: Love and Thunder oldukça kısa bir tanıtım dönemi geçirecek.

    Yönetmen Taika Waiti'nin "çok daha çılgın ve çok daha duygusal" diyerek tarif ettiği film 8 Temmuz'da sinemalarda! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top