Hesabım
    David Cronenberg'in Yeni Filminde Vincent Cassel Rol Alacak

    Cannes'da yarışacak olan "Crimes of Future" ile geri dönmeye hazırlanan David Cronenberg, sıradaki projesini de duyurdu.

    En son filmi "Map to the Stars"ı sekiz yıl önce yöneten David Cronenberg, Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışacak olan "Crimes of the Future" filmi ile en önemli temsilcisi olduğu "body horror" türüne geri dönüyor. Başrollerini Viggo MortensenLea Seydoux ve Kristen Stewart'ın paylaştığı film merakla beklenirken, Cronenberg yeni projesini de açıkladı. 

    Usta yönetmen "The Shrouds" adındaki yeni gerilim filmi için, daha önce "Eastern Promises" ve "A Dangerous Method" filmlerinde birlikte çalıştığı Vincent Cassel ile bir araya gelecek. Senaryosu da Cronenberg tarafından yazılacak olan film, Cassel'in canlandıracağı, Karsh adındaki bir karaktere odaklanacak ve yaratıcı bir iş adamı olan, aynı zamanda da kaybettiği eşinin yasını tutan Karsh'ın ölülerle iletişim kurmayı sağlayan bir cihaz tasarlamasını anlatacak.

    Filmin resmi özetine göre konusu şu şekilde: Karsh'ın devrimci işi uluslarası alanda ana akım olmak üzereyken, karısının mezarının da aralarında olduğu birkaç mezar yok olacak derecede tahrip edilir. Bu tahribatı kimin ve neden yarattığının gizemini çözmeye çalışan Karsh, işini, evliliğini ve merhum karısının anısına bağlılığını yeniden değerlendirmeye ve yeni başlangıçlara itilir.

    Filmin çekimleri 2023 Mart'ında başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top