Hesabım
    "The Office" Yıldızı B.J. Novak'ın İlk Uzun Metraj Filmi "Vengeance"tan Fragman

    B.J. Novak'ın gerilim ve kara komedi filmi "Vengeance"tan ilk fragman yayınlandı.

    Focus Features, "The Office" dizisi ile tanınan B.J. Novak'ın ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi olan kara komedi filmi "Vengeance"ın ilk fragmanını yayınladı.

    Novak tarafından yazılan film, birlikte olduğu bir kızın ölümünü araştırmak için New York'tan Batı Teksas'a seyahat eden gazeteci ve podcast yayıncısı Ben Manalowitz'e (Novak) odaklanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Issa Rae (Insecure), Ashton Kutcher (The Ranch), Boyd Holbrook (Indiana Jones 5), J. Smith-Cameron (Succession) ve Dove Cameron (Good Mourning) yer alıyor. 

    Tribeca Film Festivali'nin en önemli gösterimi olarak dünya prömiyerini yapan filmin yapımcılığını Jason Blum, Adam Hendricks ve Greg Gilreath üstlendi.

    Novak, yaratıcısı olduğu FX'in antoloji dizisi "The Premise" ile beş kez Emmy adaylığı elde etti. Daha önce "The Mindy Project" ve "The Office"i de yöneten Novak, aynı zamanda "The Office"in yazarlarından biriydi. 

    "Vengeance"ın merak uyandıran konusu kısaca şöyle: Film, kız arkadaşının cinayetinin gizemini çözmeye çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Ben Manalowitz New York’ta yaşayan bir radyo sunucusudur. Genç adamın sevgilisinin öldürülmesi onun için büyük yıkım olur. Kız arkadaşının cinayetinin gizemini çözmeye karar veren Ben, onun başına neler geldiğini araştırmak için yola koyulur...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top