Hesabım
    Tom Hardy'den "Venom 3" Paylaşımı

    Tom Hardy, Instagram hesabında üçüncü Venom filminin senaryosunu paylaştı.

    Sony, geçtiğimiz aylarda Las Vegas'ta düzenlenen CinemaCon'da Venom serisinin devam edeceğini açıkalayarak hayranları sevindirmişti. Filme dair ilk somut adım ise Tom Hardy tarafından paylaşıldı.

    Serinin yıldızı Hardy, Instagram hesabında filmin senaryosunu paylaşarak çalışmaların başladığını belirtti. Henüz resmi adı açıklanmayan "Venom 3"ün senaryosu Kelly Marcel tarafından kaleme alındı. Filmin hikayesini ise Marcel ve Tom Hardy, "Venom: Let There Be Carnage" filminde olduğu gibi birlikte kaleme aldılar. 

    Serinin ilk filmi "VenomRuben Fleischer tarafından, ikinci film "Let There Be Carnagae" ise Andy Serkis tarafından yönetilmişti. "Venom 3" için bu isimlerden birinin projeye geri dönüp dönmeyeceği henüz belli değil.  

    Spider-Man, Venom, Morbius'un ardından Sony - Marvel iş birliği Dakota Johnson başrollü "Madame Web" ve Aaron Taylor-Johnson imzalı "Kraven the Hunter" ile devam edecek. "Venom 3" için planlanan vizyon tarihi henüz paylaşılmadı ancak filmin diğer filmlerden sonrası için planlandığı tahmin ediliyor. 

    "Venom" ve "Venom: Let There Be Carnage" filmleri karışık eleştiriler almalarına rağmen küresel gişede, toplamda 1.4 milyar dolar hasılat elde ederek büyük bir ticari başarıya imza atmıştı.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Tom Hardy (@tomhardy)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top