Hesabım
    James Franco, Bille August'un Savaş Filminin Başrolünde

    İkiliden iddalı bir 2. Dünya Savaşı filmi geliyor

    James Franco, Bille August'un İkinci Dünya Savaşı sonrası draması “Me, You”da rol alacak. Franco, Tom Hollander (“The Night Manager”) ve Daisy Jacob (“Vanity Fair”) gibi isimlerin de yer aldığı filmde başrollerden birini oynayacak. Film, 1950'lerde İtalya'nın Ischia adasında geçen “Me, You”, adlı bir yetişkin draması olarak tanımlanıyor.

    Kasvetli İskoç yatılı okuluna ara veren 16 yaşındaki Marco, ABD'li olan ve askerden dönen balıkçı Nicola'yla (Franco tarafından oynanır) arkadaş olur. İkili, Napoli Körfezi'nde saatlerce yelken açarken, Nicola genç arkadaşını savaş ve okyanus hikayeleriyle eğlendirir. Ancak Marco, 20 yaşındaki gizemli Caia (Jacob'ın canlandırdığı) ile tanıştığında büyülenir ve onun bir toplama kampından kurtulduğunu öğrenince intikam almaya yemin eder, Caia'nın sevgisini kazanma umuduyla bir grup kaba Alman turistin işgal ettiği bir villayı yakmayı planlar.

    Hollander, Marco'nun babası Edward'ı oynuyor. Ana çekimler Eylül 2022'de Ischia'daki lokasyonda başlayacak. Greg Latter (“Goodbye Bafana”) senaryoyu yazdı ve filmin yapımcılığını Sean O’Kelly (“Deep Fear”), Marc Bikindou (“Black Dahlia”) ve Cristaldi Pics’ten Mark Hammond (“The Traitor”) üstleniyor. Jad Ben Ammar ve Leo Maidenberg (“Deep Fear”) ortak yapımcılar olacak. Brilliant Pictures küresel satışları temsil ediyor.

    Franco yaptığı açıklamada, "Bu olağanüstü projeye katılmaktan ve efsanevi Bille August ile çalışmaktan dolayı heyecan duyuyorum. Çalışmalarının büyük bir hayranıyım ve 'Me, You' gerçekten mükemmel bir senaryo.” dedi. Oscar adayı oyuncu James Franco, son olarak The Deuce adlı TV diziyle adından söz ettirdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top