Hesabım
    James Franco'lu "Pretenders"tan Fragman Var!

    James Franco başrollü "Pretenders" filminden fragman yayınlandı.

    James Franco başrollü dram-gerilim Pretenders filminden ilk fragman yayınlandı. Oscar adaylığı kazandığı 127 SaatMuhteşem ve Kudretli OzBuraya Kadar ve Maymunlar Cehennemi: Başlangıç gibi yapımlarda karşımıza çıkan, yönetmenliğini üstlenip başrolünü oynadığı Felaket Sanatçı ile büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu James Franco'nun başrolünde yer aldığı "Pretenders", bir fotoğrafçı, Fransız Yeni Dalgası'na saplantılı bir film öğrencisi olan en iyi arkadaşı ve her ikisini de büyüleyen güzel bir aktrisi içeren bir aşk üçgenini temel alıyor.

    Filmin konusu; Fransız Yeni Dalga akımına takıntılı bir film öğrencisi olan Terry, ilham perisi olan oyuncu Catherine'i bulduğunda, hayat ölümcül bir şekilde sanatı taklit etmeye başlayacaktır. Esrarengiz ve içten pazarlıklı bir kadın olan güzel Catherine, Terry'i tamamen etkisi altına almıştır. Hem Terry, hem de fotoğrafçı olan en iyi arkadaşı Phil, bu güzel kadının büyüsü altına girerler. Ancak kısa süre içinde, onunla ne kadar çok zaman geçirirlerse, Catherine'in de o kadar gizemli bir hale geldiğini anlarlar. Yıllarca süren seks, ihanet ve duygusal hasarların sonunda, içlerinden birinin hayatı için mücadele etmek zorunda kaldığı bir noktaya geleceklerdir...

    Franco'ya ek olarak kadrosunda Dennis Quaid, Brian Cox, Juno Temple, Antoni Porowski, Mustafa Shakir, Tyler Alvarez, ve Reema Sampat'ın yer aldığı filmde başrolleri ise Jack Kilmer (Val Kilmer'in oğlu), Shameik Moore ve güzel yıldız Jane Levy üstleniyor. Yönetmen koltuğunda da James Franco'nun oturduğu filmin senaryosunu ise Josh Boone kaleme aldı. Prömiyerini geçtiğimiz yıl Torino Film Festivali'nde gerçekleştiren dram-gerilm filmi henüz başka bir festivalde seyirci karşısına çıkmadı.

    Cleopatra Entertainment film Amerika'da 4 Ekim 2019 tarihinde seyircilerin beğenisine sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top