Hesabım
    M. Night Shyamalan'ın Yeni Filmi Hakkında Detaylar Paylaşıldı

    "Knock at the Cabin" adındaki filmin "The Cabin at the End of the World" adlı korku romanından uyarlandığı doğrulandı.

    Birçok spekülasyonun ardından yazar Paul Tremblay, M. Night Shyamalan'ın sıradaki projesi "Knock At The Cabin"in kendi korku romanı "The Cabin at the End of the World"ün bir uyarlaması olduğunu doğruladı. 

    Tremblay'in romanı, bir ailenin her şeyden uzak izole bir kulübede geçirdikleri tatilin bir grup istilacı tarafından bölünmesini anlatıyor. En yakın komşularından kilometrelerce uzakta olan ve kaçmalarının hiçbir yolu olmayan aile, dünyayı kurtarmak için orada olduklarına inanan korkunç davetsiz misafirler arasında sıkışıp kalır...

    Shyamalan'ın diğer birçok filminde olduğu gibi, bu projenin detayları da yapım süresi boyunca olabildiğince gizli kaldı. Daha önce "Knock At The Cabin"in yalnızca bir haneye tecavüz filmi olduğu bildirilmişti. Kısa olay örgüsü açıklaması, "The Cabin at the End of the World" kitabını okuyanların, film ve kitap arasındaki ilişkiyi merak etmesine yol açmıştı. Filmin adı açıklandığındaysa iki eser arasındaki bağlantı daha da netleşti. 

    Yazer Tremblay, CNBC ile gerçekleştirdiği röportajında, çekimleri geçtiğimiz ay tamamlanan filmin kendi eserinden uyarlandığını resmen doğruladı. "Knock At The Cabin" 90'ların gerilim filmlerinin hissiyatına sahip olacak. Yönetmen daha önce setteki yoğun deneyimler ve oyuncuların duygusal performansları nedeniyle çekimlere sık sık ara vermek durumunda kaldığını belirtmişti. Filmde Dave Bautista, Nikki Amuka-Bird, Jonathan GroffBen Aldridge ve Rupert Grint rol alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top