Hesabım
    Netflix Yılın İkinci Çeyreğinde Bir Milyona Yakın Abonesini Kaybetti!

    Netflix, yılın ikinci çeyreğinde 970.000 abone kaybetti.

    Netflix'in abone kaybı hız kesmeden devam ediyor. Şirket yılın ikinci çeyreğinde 970 bin abonesini kaybetti. Bu yıla gelene kadar sürekli yükselme eğiliminde olan şirketin abone kaybı her ne kadar şirket tarihindeki en büyük kayıp olsa da 1.5 milyon ile 4 milyon arasında bir kayıp öngören sektörel analizlerin altında kaldı. Şirketin kendisi de 30 Haziran'da sona eren dönemde 2 milyon abone kaybına karşı hazırlıklıydı.

    Netflix yöneticiler, 2022'nin ilk iki çeyreğinde kaybettikleri abonelerin yılın üçüncü çeyreğinde geri döneceğini öngörüyor. Platformun öne çıkan içeriklerinden bazıları yakında izleyiilerle buluşacak. Neil Gaiman uyarlaması "Sandman" dizisi ve "Cobra Kai"nin beşinci sezonunun yanı sıra Chris EvansRyan Gosling ve Ana de Armas'lı "The Gray Man" önümüzdeki dönemde yayında olacaklar. 

    Şirketin ayrıca Warner Bros'un Harry Potter'ı ya da Disney'in Star Wars serisi gibi kendi dünyaca ünlü markalarını oluşturma konusunda çalıştığı biliniyor. Şu anda Netflix'in marka içeriği olması konusundaki en büyük adaylar manga uyarlaması "One Piece" dizisi, "Avatar: The Last Airbender" serisi ve Liu Cixin'in romanından uyarlanan bilim kurgu dizisi "The Three-Body Problem". 

    Abonelik paylaşımını engelleme konusunda kararlı olan ve daha uygun fiyatlı abonelik ücreti karşılığında reklamlı içerik sunma konusunda ciddi adımlar atan Netflix'in kaybettiği aboneleri geri kazanıp kazanamayacağı merak konusu...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top