Hesabım
    Christopher Nolan'ın Merakla Beklenen Filmi "Oppenheimer"dan İlk Afiş!

    "Oppenheimer" tam bir yıl sonra, 21 Temmuz 2023'te sinemalarda olacak.

    Christopher Nolan'ın son filmi "Oppenheimer"ın ilk resmi afişi yayınlandı. Filmin vizyona girmesine tam bir yıl var.

    "Oppenheimer" Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanıyor ve Oppenheimer’ın Manhattan Projesi ile İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasının geliştirilme sürecindeki rolünü anlatıyor. Yıldızlarla dolu kadrosuyla heyecanlandıran filmde J.R. Oppenheimer'ı, daha önce Christopher Nolan ile "Inception" ve "The Dark Knight" filmlerinde bir araya gelen Cillian Murphy canlandırıyor. 

    Filmin oyuncu kadrosunda ayırca Robert Downey Jr., Matt DamonEmily BluntFlorence PughRami MalekBenny SafdieJosh HartnettKenneth BranaghJack QuaidGary Oldman gibi yıldız isimler yer alıyor. 

    Christopher Nolan ile ilk kez çalışan Robert Downey Jr. filmde dönemin bir diğer önemli karakteri olan Lewis Strauss'a hayat verecek. Strauss, ABD Atom Enerjisi Komisyonu'nda (AEC) iki dönem görev yapan, ikinci dönem başkanı olan Amerikalı bir işadamı, hayırsever ve deniz subayıydı. Nükleer silahların geliştirilmesinde, Amerika Birleşik Devletleri'nin nükleer enerji politikasında ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki nükleer enerjide önemli bir figürdü. Matt Damon ise Manhattan Projesinin Direktörü General Leslie Groves rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

    "Oppenheimer"ın ilk fragmanının, Jordan Peele imzalı "Hayır" (Nope) filmiyle birlikte çıkacağı tahmin ediliyor. Film ülkemizde 19 Ağustos'ta vizyona girecek. "Oppenheimer" ise 21 Temmuz 2023'te sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top