Hesabım
    "Aquaman 2"de Michael Keaton'ın Batman'i de Olacak!

    Michael Keaton'ın "Aquaman ve Kayıp Krallık"ta Batman rolünü yineleyeceği iddia edildi.

    DC Genişletilmiş Evreni, HBO Max filmi "Batgirl"ün Warner Bros tarafından rafa kaldırıldığı haberini takiben yoğun bir değişim yaşıyor. İptal edilen filmin en ilgi çekici noktalarından biri, Michael Keaton'ın Batman olarak geri dönüşüydü. Keaton'ın Kara Şövalye olarak geleceği şimdilik havada kalmış gibi görünse de yeni bir habere göre aktör "Aquaman ve Kayıp Krallık"ta Batman rolünü tekrarlayacak. 

    İlk olarak The Hollywood Reporter tarafından duyurulan haberde birkaç kaynaktan alıntı yapılarak Michael Keaton'ın "Batgirl" ve "The Flash" filminin yanı sıra yaklaşan Aquaman devam filmi için de Batman olarak sahneler çektiği bilgisi yer aldı.

    Habere göre Michael Keaton'ın sahneleri seyirci testine de girdi fakat test izleyicileri, Keaton'ın Batman'inin neden bu evrende yer aldığı açık olmadığı için bu durumu "kafa karıştırıcı" buldu. The Hollywood Reporter'a göre, Michael Keaton DC evreninde, Marvel'daki Nick Fury'e benzer birleştirici bir rol üstlenecek ve farklı filmlerde karşımıza çıkıp bir rehber görevi üstlenecek. 

    Jason Momoa, geçen hafta "Aquaman ve Kayıp Krallık"ta Ben Affleck'in de Batman olarak geri döneceğini duyurmuştu. Bir teoriye göre, "Batgirl" filmi iptal edilmesi hikaye gidişatında kopukluklara neden olduğu için, Michael Keaton'ın çektiği sahneler filmden çıkarılacak ve onun yerini Ben Affleck alacak. Böylece yeni bir senaryo değişikliğiyle seyircilerin kafa karışıklığı giderilecek. 

    Orijinal planlara göre Aquaman 2, Barry Allen'ın annesini kurtarmak için zamanda geriye gittiğini ve böylece geleceği bilinmeyen şekillerde değiştirdiğini gösteren ikonik Flashpoint Paradox hikayesine benzer bir senaryosu olan "The Flash"tan sonra vizyona girecekti. 

    Batman'lerin geri dönmesinin muhtemelen Flash'ın zamanı değiştirmesiyle ilgisi var ancak Warner Bros'un yeni vizyon takvimine göre "The Flash" fimi daha sonra vizyona girecek. DC'nin bu karakterleri nasıl kullanacağını görmek için bekleyip görmekten başka bir seçeneğimiz şimdilik yok. Diğer yandan Michael Keaton'ın "Aquaman ve Kayıp Krallık"taki varlığı da henüz resmen doğrulanmadı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top