Hesabım
    "Suikast Treni" Amerika Gişesinde Liderliğini Koruyor

    Hafta sonunda Amerika gişesi, 2022 yazının en düşük bilet satış rakamlarını gördü.

    Sony'nin Brad Pitt başrollü aksiyon filmi "Suikast Treni" (Bullet Train) Amerika gişesinin en düşük hasılatları gördüğü hafta sonunda, 13.4 milyon dolar ile gişe liderliğini korudu. "Suikast Treni" geçen hafta 30.1 milyon dolarla beklentilerin altında kalan bir açılış hasılatına imza atmıştı. Yapımı 90 milyon dolara mal olan filmin gişe kazancı ikinci haftasında %55 oranında düştü. 

    Vizyondaki tüm filmlerin, toplamda 66.8 milyon dolar kazandığı hafta sonunda, Amerika gişesinin en çok izlenen ikinci filmi "DC Süper Evciller Takımı" oldu. Hafta sonunda 7.2 milyon dolar kazanan animasyon filmin toplam hasılatı 58.3 milyon dolara ulaştı.

    2022'nin tüm dünyada en çok kazanan filmi olan "Top Gun: Maverick" yeniden ABD gişesinin ilk beşine yükseldi ve 7.2 milyon dolar ile üçüncü sırada yer aldı. ABD ve Kanada'daki toplam gişe hasılatı 673.8 milyon dolar olan film, küresel gişede ise 1 milyar 378 milyon dolar kazandı.

    Gişenin dördüncü sırasında yer alan "Thor: Love and Thunder" vizyondaki 6. hafta sonunu geride bıraktı ve 5.3 milyon dolar hasılat elde etti. Filmin toplam kazancı 325.4 milyon dolara ulaştı. ABD gişesinin ilk beşini tamamlayan film ise 5.3 milyon dolar ile Jordan Peele imzalı korku filmi "Nope" oldu. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top