Hesabım
    Dedektif Hercule Poirot, Yıldızlarla Dolu Bir Kadroyla Geri Dönüyor

    Kenneth Branagh, 3. Agatha Christie uyarlaması için oyuncu kadrosunu tamamladı.

    20th Century Studios, Kenneth Branagh'ın Agatha Christie romanlarından uyarlacağı üçüncü filminde yer alacak oyuncuları açıkladı. Branagh ilk olarak 2017 yılında "Doğu Ekspresinde Cinayet" filmini yönetmiş ve Christie'in meşhur dedektifi Hercule Poirot'ya hayat vermişti. Bu filmi, Şubat ayında vizyona giren "Nil'de Ölüm" izledi.

    Branagh "A Haunting in Venice" adındaki üçüncü film için de yıldızlardan oluşan bir kadro kurdu. Kendisinin yönetmen koltuğuna ve Poirot rolüne geri döneceği filmde Tina Fey, Jamie Dornan, Michelle Yeoh, Kyle Allen, Camille Cottin, Jude Hill, Ali Khan, Emma LairdKelly Reilly ve Riccardo Scamarico rol alacak. 

    Christie'nin "Hallowe'en Party" adlı eserinden esinlenen film, İkinci Dünya Savaşı sonrası Venedik'te geçen bir gizem hikayesini anlatacak. Artık emekli olan ve kendi kendisini bir sürgüne mahkum eden Poirot, misafirlerden biri öldürüldüğünde isteksizce perili bir palazzoda bir seansa katılır ve eski dedektif bir kez daha bunu kimin yaptığını bulmak zorundadır.

    Branagh yeni film hakkında "Bu, Hercule Poirot karakterinin ve Agatha Christie serisinin harika bir gelişimi" dedi, "Görsel olarak büyüleyici bir şehirde Cadılar Bayramı'nda geçen karmaşık, az bilinen bir gizem hikayesine dayanan bu, film yapımcıları olarak bizler için harika bir fırsat ve sadık film izleyicilerimiz için gerçekten tüyler ürpertici bir şey sunma şansının tadını çıkarıyoruz."

    Branagh'ın yanı sıra, ilk iki filminin yaratıcılarından oluşan ekip, yani senarist Michael Green, yapımcı Judy Hofflund, yürütücü yapımcılar Louise Killin ve James Prichard ve yapımcılar Ridley ScottSimon Kinberg ve Mark Gordon üçüncü filmi için geri dönecek.

    "A Haunting in Venice"in, Londra'daki Pinewood Stüdyoları ve Venedik'te gerçekleştirilecek çekimleri Kasım ayında başlayacak. Filmin 2023 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top