Hesabım
    Aşk Tesadüfleri ne kadar Sever?

    Filmin vizyon öncesi internet projeleri yarışma ve videolarla devam ediyor.<br />

    Yönetmen Belçim Bilgin ve Mehmet Günsür'ün üstlendiği Aşk Tesadüfleri Sever, sıradan rastlantıların gerçek hayatlarımıza etkisini konu edinirken, fototurgut.com internet sitesinden başlatılan bir proje ile sinemaseverlere kendi tesadüflerini paylaşma fırsatı sunuluyor. Kısa film ve fotoğraf ile katılmanın mümkün olduğu yarışmada, tesadüfünü en iyi anlatanı güzel sürprizler bekliyor.

    "En iyi amatör kısa film" dalında birinci olan kişi yönetmen Ömer Faruk Sorak'ın yanında ve "En iyi amatör fotoğraf" dalında birinci olan kişiyle fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut'un yanında staj yapma şansını yakalayacak. İlk üçe giren tüm yarışmacılar ise filmin ve yarışmanın destekçisi Anadolu Jet'ten çift kişilik Avrupa gidiş dönüş uçak bileti kazanacak. Yarışmayla ilgili daha detaylı bilgiye www.fototurgut.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

    Ayrıca, filmin vizyon öncesi tanıtım kampanyası kapsamında Böcek Yapım, internet üzerinden iki farklı teaser videosu yayınlayarak, filme olan merakı da iyice artırdı.

    Var olmak tesadüf değilse, Aşk tesadüf olabilir mi? sorusundan yola çıkan iddialı filmin, öykü-proje tasarımını ve genel koordinatörlüğü yönetmenin eşi İpek Sorak üstleniyor. Senaryosunu Nuran Evren Şit Erdik'in kaleme aldığı filmin başarılı müziklerinde ise Ozan Çolakoğlu'nun imzası var.

    1977'de, Ankara' da bir Eylül sabahı başlayan Aşk Tesadüfleri Sever filminden bir teaser video bir de klip ile sizleri baş başa bırakıyoruz.

    Teaser

    Mehmet Günsür-Eylül Akşamı

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top