Hesabım
    'Cobra'dan İlk Görsel!

    Merakla beklenen manga-anime uyarlaması 'Cobra'nın teaser posteri yayınlandı...

    Geçen yaz 'Alexandre Aja'nın yönetmen olarak devraldığı proje, Buichi Terasawa'nın 1978-1984 arası yayımlanan mangasından ve aynı isimle ülkemizde de beğeniyle izlenen animesinden uyarlanıyor.

    Takma kolunun altında lazer tabancası taşıyan Cobra isimli çok yetenekli bir uzay korsanının etrafında geçen hikaye, yönetmen Aja'nın filmlerinin senaristi olarak tanıdığımız Grégory Levasseur tarafından uyarlandı.

    Gelecekte, artık galaksiler arası yeni devletlerin kurulduğu teknolojik bir çağda yaşayan Cobra, Birleşmiş Galaksiler Federasyonu'na ve Korsanlar Birliği'ne karşı gelmiştir ve aranmaktadır. Düşmanları tarafından ortadan kaldırıldığı düşünülürken, o kendi hayatını ve yüzünü değiştirmiş, hafızasını da sildirmiştir. Gördüğü bir rüya sonucunda kendi kayıp olan benliğini hatırlamaya başlamış ve eski macera kaldığı yerden yeniden başlamıştır. Hikaye böylece bir hazine avı macerasına, kız kardeşinin sırtındaki dövmelerin oluşturduğu gizli bir haritanın gizemine dönüşür, amaçları ise Mars'taki kayıp hazineyi bulmaktır....

    Film 2013 yazında vizyona girecek...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top