Hesabım
    "Şehr-i İstanbul Renklerin Diyarı" Tamamlanıyor!

    Belgesel, İstanbul'u dünyaya tanıtacak çok güçlü bir proje olmayı hedefliyor...

    Yapımcılığını, yönetmenliğini ve yazarlığını Cezmi Kardaş'ın üstlendiği; renklerin büyüsüyle müziğin ritmini İstanbul'un eşsiz kültüründe harmanlayan "Şehr-i İstanbul Renklerin Diyarı" belgeselin çekimleri tamamlama aşamasında. Türkiye ve dünya film festivallerinin belgesel film dalında yarışmalara katılacak olan "Şehr-i İstanbul Renklerin Diyarı", İstanbul'u tanıtacak çok güçlü bir proje olmayı hedefliyor.

    Görüntü yönetmenliğini Ozan Gül ve Cezmi Kardaş'ın, kurguyu Zeynel Abidin Döş'ün üstlendiği, müziklerini Bahadır Tanrıvermiş ve vokalleri Funda Güven'in yaptığı belgeselin art direktörü ise İsmail Kemal Çiftçioğlu.

    İstanbul ; insanı ile hoşgörüyü, kültür ve tarihi ile eşsizliğini, doğası ile nasıl bir cennet olduğunu göstermeye hazır büyüleyici bir kent olmuştur. "Şehr-i İstanbul Renklerin Diyarı" bu değerlerin dünyaya tanıtılması için büyük bir rol oynamayı hedefliyor. Belgesel, bu toprakların büyüsünü, kelimelere sıkıştırmak yerine İstanbul'u en iyi anlatacak müzikler eşliğinde görsel bir şölenle sunuyor. Dünyada çok az benzeri olan bir belgesel türünde çekilen, Türkiye ve dünya genelindeki festivallerde yarışacak olan "Şehr-i İstanbul Renklerin Diyarı" DVD ve TV gösterimiyle de izleyenleriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top