Hesabım
    Future Shorts Turkey, KargART'ta!

    Haziran ayı seçkisi, 16 Haziran'da KargART'ta sanatseverler ile buluşuyor.

    Her ay 18 ülkede, 60 şehirde değişik ülkelerden seçilen kısa filmleri, çeşitli performanslar ile kombine ederek alternatif bir sinema deneyimi olarak sunan Future Shorts Turkey etkinliği Haziran ayı seçkisi, 16 Haziran'da KargART'ta sanatseverler ile buluşuyor.

    Kurulduğu günden beri genç sanatçıların ilk işlerini astıkları, gösterdikleri bir mekân olma rolü üstlenen KargART, konusu "Bir deneyim alanı olarak kasti hata" olarak belirlenen "11. Kargaşa" sergisi için, sanatçıları KargART Salonu'nun da bir araya getirdi.

    KargART; sezonu bu sergi ile kapatırken, dünyanın en geniş kısa film etkinliği ağı olan Future Shorts Haziran ayı seçkisini ise kısa film tutkunları ile bir araya getirecek. Tamamen samimi insan hikâyelerinden oluşan Haziran ayı seçkisinde Yağmacı İskandinav öğrencilerin büyük bir gecenin yüksekliğini ve alçaklığını deneyimlediği Big Day, ödüllü italyan film Rita ve daha fazlası sergiden sonra izleyenlerine farklı deneyimleri sunacak.

    Etkinliğin devamı olarak ise DJ Hilmi Tezgör / Vertigo_go ile Karga Bar'da eğlence dolu saatler yaşanacak.

    16 Haziran 2011-Perşembe Günü

    Etkinlik Programı;

    12.30 - 20.00 11. Kargaşa Sergisi (KargART)

    20.00 - 21.30 Future Shorts Haziran Seçkisi Gösterimi (KargART)

    21.30 DJ Hilmi Tezgör / Vertigo_go (Karga Bar)

    Future Shorts Turkey, Haziran, Temmuz, Ağustos aylarında Çeşme Alaçatı, Bodrum, Kuşadası, Foça, Marmaris gibi sahil beldeleri ile İstanbul, Antalya, Aydın, Denizli, İzmir illerinde her aya özel farklı seçkileri alternatif etkinlikler ile sunmaya devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top