Hesabım
    Kıymetlimisss King Kong'da!

    Yüzüklerin Efendisi'nde Gollum'u hayat veren Andy Serkis, bu kez dev maymunu canlandırabilir...

    Kralın Dönüşü'nden, Kral Kong'un dönüşüne transfer var! Peter Jackson, yeni projesine sevdiği yetenekleri dahil etmeye devam ediyor: Yüzüklerin Efendisi'nde hareketleriyle dijital Gollum'a hayat veren, hatta Oscar'a aday gösterilip gösterilemeyeceği tartışılan Andy Serkis, aynı muameleyi King Kong'a da yapacak.

    Yetenekli aktör, Gollum'da olduğu gibi, bu kez de perdede görünmeyecek ama, Weta ekibinin hazırlayacağı sayısal maymuna, vücut hareketlerini ödünç verecek.

    Peter Jackson'ın çocukluk düşü olan King Kong'un senaryosu, halen Frances Walsh, Philippa Boyens ve Yeni Zelandalı çılgın yönetmenin kendisi tarafından yazılmakta. WingNut Films ve Universal ortaklığında çekilecek olan filmin 110 milyon dolar gibi güzel de bir bütçesi olacak. Bu paranın 20 milyon dolarını senaristleriyle birlikte cebine atacak olan Jackson'ın, aynı zamanda gişe gelirlerinin %20'sini de banka hesabında göreceği söyleniyor.

    Çekimlerine 2004 ortasında başlanması planlanan yeni King Kong'un, 2005'te dünya çapında vizyona gireceğini müjdeleyelim. Serkis'in yeteneklerini izlemek için o tarihe kadar beklemek istemeyenlere ise, kendisiyle 17 Aralık'ta gösterime girecek olan Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü'nde buluşabileceklerini anımsatalım.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top