Hesabım
    Hollywood'un En Fazla Kazan Aktrisleri Belli Oldu!

    Angelina Jolie ve Sarah Jessica Parker ilk sırada...

    Forbes dergisinin gelenekselleşen En Fazla Kazananlar listesinde yıllık 30 milyon dolarla Hollywood'un en fazla kazanan aktrisleri Angelina Jolie ve Sarah Jessica Parker olarak açıklandı.

    Bu iki ünlü oyuncuyu 28 milyon dolarla Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon, 20 milyon dolarla da Julia Roberts izlerken, listenin ilk 10 sırasında yeni yüzler dikkat çekti. Kendisine 6. sırada yer bulan Alacakaranlık (Twilight)'ın yıldızı Kristen Stewart ve Katherine Heigl 20 milyon dolar kazanırken, listenin son iki sırasında 18 milyon dolarla Cameron Diaz ve 15 milyon dolarla Sandra Bullock yer aldı.

    2010 Mayıs ve 2011 Mayıs arasındaki dönemi kapsayan bu listede ilk sırayı kapan Jolie geçtiğimiz dönemde 'Ajan Salt (Salt)' ve 'Turist (The Tourist)' ile gişeden mutlu ayrılmayı başarmıştı. Parker ise başrolünde olduğu ve 290 milyon dolar hâsılat yapan Sex And The City 2 (Sex and the City 2)' filmiyle bu rakama ulaştı.

    Bu rakamlar erkek oyuncuların kazandıkları yanında yine de düşük kalıyor aslında. Geçtiğimiz yıl 75 milyon dolar kazanan Johnny Depp başta olmak üzere, 53 milyon dolarla Ben Stiller, 45 milyon dolarla Tom Hanks ve 40 milyon dolarla Adam Sandler Angelina Jolie'den daha fazla kazanan oyuncular olmayı başardılar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top