Hesabım
    Yenilmezler (The Avengers) Skrull'lara Karşı mı Savaşacak?

    Marvel'in süper-kahramanlarını toplayan projenin kötüleri belli olmaya başladı...

    Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan Yenilmezler (The Avengers)'in setinden gelen ilk fotoğraflarda filmde Chris Evans'ın canladırdığı Kaptan Amerika'yı hareket algılayıcı kostüm giymiş bir aktörle dövüşürken ve elinde kendisine ait olmayan ilginç bir silah tutarken görmüştük. Bu fotoğraflar, projeye dair merak edilen önemli sorulardan birine yanıt vermiş gibi gözüküyor. The Avengers ekibi, filmde Skrull'lara ve onların liderleri Loki'ye karşı savaşacak...

    Proje ortaya çıktığından beri kötü karakterin kim olacağına dair dedikodular yapılmış ve zaman zaman da bu görevi Skrull'ların ve Loki'nin üstleneceği ortaya atılmıştı. Yeni gelen bilgilere ve fotoğraflara baktığımızda ise, filmde Skrull'ları izleyeceğimiz kesinleşmiş oldu.

    Çizgi-roman dünyasında 1961'den beri var olan Skrull'lar, şekil değiştirerek herhangi bir varlığa dönüşebilen uzaylılar olarak biliniyor. Savaşçı bir ırk olan bu tür, Fantastik Dörtlü'nün de en büyük düşmanlarından biriydi. Şimdi asıl merak edilense, Skrull'ların Thor'un düşmanı Loki'yle nasıl bir işbirliğine gittiği? Bu arada yine Internet'te dolaşan dedikodularda filmin bir diğer kötü adamı olarak Thanos'un da isminin geçtiğini ekleyelim.

    4 Mayıs 2012'de vizyona girecek olan filmde Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Samuel L. Jackson, Don Cheadle, Clark Gregg, Tom Hiddleston rol alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Joss Whedon oturuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top