Hesabım
    Alejandro González Iñárritu'dan İntikam Temalı Bir Dönem Projesi!

    Warner Bros. proje için Meksikalı ünlü yönetmenle görüşmelere başladı...

    Paramparça Aşklar Köpekler (Amores perros), 21 Gram (21 Grams), Babil (Babel) ve Biutiful'un Meksikalı yönetmeni Alejandro González Inárritu da sonunda Hollywood'a adım attı. Warner Bros.'la The Revenant isimli intikam temalı dönem draması için görüşmelere başlayan Iñárritu, ölüme terk edilen bir avcının hikâyesini anlatmayı planlıyor.

    1780 – 1833 yılları arasında yaşamış Hugh Glass isimli bir avcının gerçek olaylara dayanan öyküsünü romanlaştıran Michael Punke'nin aynı isimli kitabından uyarlanacak olan film, 1800'lerde kürk avına çıkan bir avcının bir ayının saldırmasıyla aldığı ölümcül darbeler sonrasında yaşadıklarını anlatacak. Gemiyle geldikleri bu yerde yerlilerin saldırısına uğrayan gruptan biri olan kahramanımız, kaptanın tüm çabasına rağmen iyileşemez. Kaptan da artık öleceğine kesin gözüyle bakılan adamı iki tayfa eşliğinde gömmek için yollar, fakat yolda bu kişiler ölmekte olan avcıyı soyarlar ve orada öylece bırakırlar. Fakat bir şekilde hayatta kalan avcı, kendilerini ölüme terk edenlerden intikamını alacaktır...

    Uyarlama senaryosunu Mark L. Smith'in yazdığı proje henüz planlama aşamasında olduğu için geleceğine dair bir şey söylemek zor. Fakat 'hayatta kalma' temalı bu tür filmlerde başrolün önemi yadsınamaz, haliyle şimdi merak edilense bu ismin kim olacağı... Genelde kendi projelerini çekmesiyle ünlü yönetmenin arkasına büyük bir Hollywood stüdyosunu aldığı bu ilk proje hakkındaki gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top