Hesabım
    Woody Allen'ın Avrupa Turu Sürüyor!

    Ünlü yönetmen şimdi de Berlin'de film çekmeyi düşünüyor...

    Ülkemizde 30 Eylül'de vizyona gireceği duyurulan Paris'te Geceyarısı (Midnight in Paris) ile son olarak Paris'e uğrayan Woody Allen'ın Avrupa'daki bir sonraki durağı Berlin olacakmış gibi gözüküyor. Şu sıralar Roma'da The Bop Decameron isimli son filminin çekimleriyle uğraşan yönetmen, Bavaria stüdyolarıyla finansman konusunda görüşmelere başladı. Henüz ismi konusunda resmi bir açıklama yapılmayan projenin 17 milyon dolar bütçeye sahip olması planlanıyor.

    İspanya ve İngiltere'den sonra Paris'e sıçrayan ve filmografisinin en fazla gişe yapan filmine, Midnight in Paris'e imza atan Allen, 30 milyon dolar bütçeli bu filmle dünya çapında 84 milyon dolar gişe yapmayı başardı. Eleştirmenler tarafından da oldukça beğenilen film, Sony Pictures tarafından ABD'de tekrar vizyona sokulacak. 26 Ağustos'da 1000 sinemada tekrar gösterime girecek oluşu Midnight in Paris'in Oscar yarışında da iddialı olacağını gösteriyor.

    Giovanni Boccaccio'nun 1348'de başlayıp 1351'de bitirdiği 100 öyküden oluşan aynı isimli novellasından serbest bir uyarlama olacak olan 'The Bop Decameron', İtalyan ve Amerikalı bir grubun Roma'da birbirine teğet geçen yaşamlarından izleri beyazperdeye taşıyacak... Bu filmle Allen, uzun bir aradan sonra ilk kez kamera önüne de geçecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top