Hesabım
    'Oldboy'un Kötü Adamı Bulundu mu?

    'Oldboy' yeniden çevriminde kötü adam rolünde Christian Bale'in ismi geçiyor...

    Şu sıralar Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises)'un çekimleriyle meşgul olan ünlü aktör Christian Bale'in Batman'dan sonra hangi projeye dahil olacağı konusunda pek çok dedikodu dolaşıyor. Variety'de çıkan son haber ise, Bale'in, Spike Lee'nin yöneteceği açıklanan İhtiyar Delikanlı (Oldboy) yeniden çevriminde filmin kahramanı Oh Dae-su'yu 15 yıl boyunca bir odada hapis tutan kötü adam rolünü oynaması yönünde.

    Darren Aronofsky'nin üzerinde çalıştğı Noah projesinde de rol alması düşünülen Bale'in bunların yanı sıra Michael Mann'in Gold ve Clint Eastwood'un A Star Is Born projelerinde de ismi geçiyor. Henüz Bale tarafından hangi projede rol alacağına dair bir açıklama yapılmış değil. Orijinal filmde Yu Ji-tae'nin canlandırdığı bu rol, ilk bakışta tam Bale'lik gibi dursa da, yeniden çevrimde bu karakterin nasıl bir şekil alacağı da merakla bekleniyor.

    Hollywood'un en popüler oyuncularından biri olan ve son olarak Terrence Malick'in ismi açıklanmayan yeni projesine dahil olan Christian Bale'in, Kasım ayında bitecek olan The Dark Knight Rises'ın çekimlerinden önce hangi proje(ler)de yer alacağının belli olması bekleniyor.

    Oldboy yeniden çevriminde başrolün kim olacağı ise hâlâ belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top