Hesabım
    'Beterböcek 2' Senaristlerini Buldu!

    Devam filminin senaryosu Seth Grahame-Smith ve David Katzenberg ikilisine emanet...

    Yazar ve senarist Seth Grahame-Smith, klasikleşmiş romanları popüler kültür malzemeleriyle doldurarak yeniden yazdığı post-modern zombi ve vampir romanlarıyla edebiyat dünyasında epey ilgi çekmeyi başarmıştı. Çok geçmeden film projeleriyle Hollywood'da da yıldızını parlatan Grahame-Smith, Pride and Prejudice and Zombies ve Abraham Lincoln: Vampire Hunter gibi romanlarından uyarlanacak projelerle ilgilenedursun, yeni bir film projesiyle daha çıkageldi. Grahame-Smith ve arkadaşı David Katzenberg, Beterböcek (Beetle Juice)'in devam filminin senaryosu için Warner Bros.'la anlaşma sağladı.

    1988 tarihli kült klasiğin devam filmi için uzun bir süredir çalışan stüdyo, sonunda önemli bir ilerleme kaydetmişe benziyor. Yeni proje, bir yeniden uyarlamadan çok, Tim Burton'ın yönettiği ilk filmin orijinal hikâyesine sadık bir devam filmi olarak düşünülüyor. Projenin senaryosu emanet edilen Grahame-Smith'in, aynı zamanda Tim Burton'ın Johnny Depp'li yeni projesi Dark Shadows'un da senaristi olduğunu eklemeden geçmeyelim.

    Beterböcek 2'de ilk filmin yönetmeni Tim Burton'ın ve başroldeki Michael Keaton'ın olup olmayacağı bilinmiyor, fakat orijinal filmde Barbara'ya hayat veren Geena Davis geçen sene yaptığı bir açıklamada devam filmiyle geri dönmek istediğini belirtmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top