Hesabım
    Anne Hathaway de Sefiller'i Oynuyor

    Güzel oyuncu yeni uyarlamada Fantine'i canlandıracak...

    Yeraldığı projelerle isminden sıkça söz ettirmeye başlayan Anne Hathaway yeni Sefiller uyarlamasının kadrosuna katıldı. Ağustos ayından beri ismi bu projeyle anılan güzel oyuncu, kızı Cosette için herşeyi göze alan Fantine karakterini canlandıracak.

    Ünlü yazar Victor Hugo'nun kaleme aldığı ve 19. yüzyıl Fransa'sında iyilikle kötülük arasında yaşam savaşı veren Jean Valjean'in hikâyesinin anlatıldığı Sefiller, daha önce sinemaya, televizyona uyarlanmasının yanı sıra, tiyatroda müzikal olarak milyonların karşısına çıkmış dev bir eser. Yeni sinema uyarlamasında ise başrolde Hugh Jackman'ı, hapisten çıktıktan sonra yaşadığı bir olay nedeniyle tüm dünyası değişen Jean Valjean rolünde izleyeceğiz. Ayrıca Russell Crowe da filmde Jean Valjean'ın her adımını izleyen polis müfettişi Javert rolünde karşımıza çıkacak.

    Daha önce Fantine rolünde Amy Adams ve Rebecca Hall'un isimleri geçmişse de, Hathaway, Jackman ve Crowe'la şekillenen yeni ana kadro göz dolduracağa benziyor. Projeyle ilgili yeni kadro haberlerinin de yolda olduğunu belirtelim...

    Uyarlama senaryosu William Nicholson tarafından yazılan projenin yönetmenliğini Zoraki Kral (The King's Speech)'ın Oscarlı yönetmeni Tom Hooper yapacak. Filmin önümüzdeki sene bu zamanlarda vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top