Hesabım
    M. Night Shyamalan'a Oscarlı Senarist!

    Yönetmenin yeni projesi Stephen Gaghan tarafından yeniden yazıldı...

    Her yeni filminin bir önceki filminden daha kötü olması gibi zor bir işi başaran yönetmen M. Night Shyamalan, tek filmle parladığı eski güzel günlerin çok uzağında. Son Hava Bükücü (The Last Airbender) gibi facia bir uyarlamadan sonra gelen kötü eleştiriler yönetmeni yeni projesinde daha sıkı çalışmaya itmiş gözüküyor ki, Shyamalan bu sefer özellikle senaryo tarafında ipleri daha sıkı tutuyor.

    Çekimlerine Şubat 2012'de başlanacak olan ve başrolünde Will Smith ve oğlu Jaden Smith'in olacağı One Thousand A.E. isimli bilim-kurgu projesinde yönetmen Shyamalan, Gary Whitta tarafından yazılan orijinal senaryoyu, tekrar elden geçirmesi için Trafik (Traffic) ile Uyarlama Senaryo dalında Oscar kazanan ve Syriana ile Özgün Senaryo dalında Oscar'a aday olan bol ödüllü senarist-yönetmen Stephen Gaghan'a emanet etti.

    1000 yıl sonraki bir gelecekte geçen projede genç bir çocuğun (Jaden), meydana gelen bir kazadan sonra ayrı düştüğü babasını (Will) ve kendisini bu tehlikeli yeni dünyada korumaya ve kurtarmaya çalışmasını izleyeceğiz. Shymalan'ın senaryosunu yazmadığı ilk film olma özelliğini de taşıyan One Thousand A.E., yönetmeni tarafından "rüya projesi" olarak adlandırılıyor. Bakalım Shyamalan tüm kötü eleştirilere yeni projesiyle güzel bir cevap verebilecek mi, merakla bekliyoruz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top