Hesabım
    Rachel Weisz 'The Railway Man' Projesinde!

    Weisz filmde kocasını işkencecisiyle tanıştıracak...

    Rachel Weisz, başrolünde Colin Firth'ün olacağı The Railway Man projesinin kadrosuna Firth'ün canlandıracağı Eric Lomax karakterinin eşi olarak dahil oldu.  Jonathan Teplitzky'nin yöneteceği film, savaşta Japonlar'a esir düşen bir İngiliz askerinin hayatını anlatacak.

    Gerçek olaylara dayanan Eric Lomax'ın hikâyesi, 2. Dünya Savaşı'nda Japon ordusuna esir düşmesiyle başlıyor. Savaş esiri olarak Burma'da "ölüm-rayı" olarak adlandırılan tren yolu inşaatında 2 buçuk yıl çalışan ve bu süre zarfında pek çok işkenceden de geçen Lomax, ülkesine iade edilmesinden 50 yıl sonra işkencecisini bulmak için yollara düşer. Aradığı adamın izini çok geçmeden bulur ve iki yaşlı asker göz göze gelir...

    İki farklı zamanda kurgulanacak olan filmde Lomax'ı Colin Firth, gençliğini Jeremy Irvine ve eşini de Rachel Weisz canlandıracak. Eşi Patti, kocasının bu yolculuğa çıkmasında onu cesaretlendiren kişi olarak karşımıza çıkacak.

    Eric Lomax'ın biyografisinden uyarlanacak filmin çekimlerine Şubat ayında başlanacak ve çekim mekânları İngiltere, Tayland ve Avustralya olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top