Hesabım
    Entelköy Efeköy’e Karşı Muğla'da İlk Galayı Yaptı!

    Merakla beklenen filmin ilk gösterimi film ekibinin, oyuncuların ve yöre halkının katılımıyla gerçekleştirildi...

    Dondurmam Gaymak ile çok sevilen yönetmen Yüksel Aksu'nun yazıp yönettiği ikinci uzun metrajlı sinema filmi "Entelköy Efeköy'e Karşı"'nın ilk galası 26 Aralık 2011, Cumartesi akşamı Milas Karya Prenses Sineması’nda filmde alın teri olan Muğla halkı ile yapıldı. Filmde oynayan köylülerle birlikte, Muğla Valisi Fatih Şahin, Milas Belediye Başkanı Muhammed Tokat, oyuncu kadrosu ve film ekibinin katıldığı gala gecesinde oyuncular da filmi ilk kez seyretti. Yönetmen Yüksel Aksu memleketinden bolca alkış aldı.

    Filmin Milas galası öncesinde yönetmenin, yapımcıların ve oyuncu kadrosunun yanı sıra filmde rol alan köylülerin de katıldığı şenlikli bir yürüyüş de gerçekleştirildi. Oldukça renkli görüntülere sahne olan yürüyüşe eşek, keçi ve deve gibi hayvanlar da eşlik etti. Ayrıca yürüyüş sonrası bir de halk oyunları gösterisi yapıldı. Yürüyüş ve sonrasında düzenlenen kokteylin ardından film gösterimine geçildi. Gece ayrıca www.ajanda.tv ’den canlı olarak yayınlandı.

    Baştan aşağıya Ege yöresinin sıcaklığını taşıyan film, rengarenk oyuncu kadrosu ile seyirciyi 'gülmekten eşek depmişe döndürme' iddiasında. Köyün Emine Teyze'si ile Almanya'da reklam ve sinema filmlerinin yanı sıra televizyon dizileriyle de tanınan Türk kökenli Alman oyuncu Ayşe Bosse, Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Claudia Roth'u Pınarcık köylüleri aynı karede buluşturan film bu cuma (2 Aralık) vizyona girecek...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top