Hesabım
    Gezici Festival 'Entelköy Efeköy’e Karşı' ile Açıldı!

    Festivalin açılış töreni dün akşam Kızılay Büyülü Fener Sineması’nda, sunuculuğunu Şevval Sam’ın üstlendiği bir törenle gerçekleşti...

    17. Gezici Festival, Yüksel Aksu’nun bugün vizyona giren yeni Anadolu Komedisi Entelköy Efeköy'e Karşı ile açılışını yaptı! Filmin Ankara galasına da evsahipliğini yapan tören, Safa Bolat ile Şenlik Bandosu’nun seslendirdiği “Harmandalı” ile renklendi. Dün akşamı Kızılay Büyülü Fener Sineması’nda Şevval Sam’ın sunuculuğunda gerçekleşen törene Ankara Sinema Derneği Başkanı Ahmet Boyacıoğlu, Sırrı Süreyya Önder, Behzat Ç. dizisi oyuncularından Fatih Artman, İnanç Konukçu, yönetmen Yüksel Aksu ve filmin oyuncuları da katıldı.

    Törenin ardından festivalin “Açılış Filmi” olarak gösterilen “Entelköy Efeköy’e Karşı”, Milas, İstanbul ve İzmir galalarının ardından Ankara’da da büyük beğeni topladı. Renkli bir oyuncu kadrosuna sahip filmin sürpriz ismi ise Bulutsuzluk Özlemi grubunun solisti Nejat Yavaşoğulları. Ayrıca köy halkı da filmde birçok farklı rolde sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. Kolektif bir anlayışla antik komedya yapısı gözetilerek çekilen filmde, bölgenin kültürüne hâkim yönetmen Aksu, ilk filminde olduğu gibi yeni filminde de yerelliğin getirdiği renkliliği filmin çekim merkezine taşıyıp tanıdık bir mizah formu yakalıyor. Film 202 kopya ile bugün vizyonda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top