Hesabım
    SİYAD Ödülleri'nde Kazananlar Belli Oluyor

    Sinema Yazarları Derneği'nin düzenlediği tören bu akşam Harbiye Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleştirilecek...

    1968 yılından bu yana yerli ve yabancı filmleri değerlendiren, 1998 yılından bu yana da düzenlediği ödül töreniyle kazananları ödüllendiren Sinema Yazarları Derneği'nin düzenlediği (SİYAD), SİYAD Ödülleri bu akşam 44. kez sahiplerini buluyor.

    İstanbul Harbiye’deki Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda saat 19.00’da başlayacak törende, geçtiğimiz yıl vizyona giren yerli filmler ve filmler yer alan sanatçılar 14 farklı dalda dağıtılacak ödüllerin sahibi olacak. Ayrıca ödül töreninde geçtiğimiz yıl ülke sinemalarında vizyona giren yabancı filmler arasından seçilecek En İyi Yabancı Film de açıklanacak.

    Bu yılki sunuculuğunu Ezgi Mola ve Sarp Apak ikilisinin yapacağı törene Şevval Şam da şarkılarıyla renk katacak. Törende ayrıca, Erden Kıral, Osman Şahin ve Perihan Savaş da Türk ve dünya sinemasına katkılarından dolayı SİYAD Onur Ödülü'nü alacaklar. Bu yıl ödülleri sahiplerine takdim edecek isimler ise şöyle, Türkan Şoray, Aytaç Arman, Nurgül Yeşilçay, Lale Mansur, Fikret Kuşkan, Hatice Aslan, Sevinç Erbulak, Melisa Sözen.

    44. SİYAD Ödül Töreni T.C. Kültür Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Belediyesi ve Garanti Bankası'nın destekleriyle düzenleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top