Hesabım
    2. El Film Festivali'ne Az Kaldı!

    Başvurular için son 10 gün!

    Bu sene "Festival Fena Halde Futbola Benzer!" temasıyla yola çıkan ve 6. kez düzenlenen 2. El Film Festivali, bu seneden itibaren kısaların yanı sıra uzun metraj filmlere de programında yer vereceğini duyurmuştu. 29 Şubat - 4 Mart 2012 tarihleri arasında Ankara'da düzenelenecek olan festivale başvuru süreci ise son etaba girdi. 1 Aralık 2011 tarihinde start veren başvurular, 1 Şubat 2012 Çarşamba günü sonlanıyor.

    Geçtiğimiz sene boyunca festivallerden kapı dışarı edilen filmlere kucak açan "Uluslararası 2. el Film Festivali", “Elemiyoruz, Ellemiyoruz” sloganıyla daha önce herhangi bir film festivalinden elenen, bir kenara atılan filmlere ev sahipliği yapıyor. Bu seneki "yeşil sahalar" konsepti ise programda Film Asla 90 Dakika Değildir, Önümüzdeki Festivallere Bakacağız, Dar Bütçeyle Kısa Film Çekmeler, Şike Var, Hakem Hatası başlıklarıyla kategorilendirilecek.

    Festival kapsamında ayrıca atölye, söyleşi, imza günü, konser gibi etkinliklerin yanı sıra katılımcıları bir de futbol turnuvası bekliyor. Turnuvada yönetmenler, oyuncular, sinema yazarları, festivalciler, kısacılar ve destekçiler olmak üzere festivalin 6. yılına özel olarak 6 kişiden oluşan 6 takım kurulacak ve takımlar arası düzenlenen maçlar festivale daha da renk katacak...

    Festival ayrıca rengarenk afiş çalışmalarıyla da ilgi çekiyor...

    Online başvuru ve detaylar için: www.ikincielfestivali.org

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top