Hesabım
    !F 2012 Geliyor!

    Türkiye'ye bağımsız sinemayı sevdiren festival !F Bağımsız Filmler Festivali 16. Şubat'tan itibaren İstanbul'da başlıyor...

    Bu sene 11. yaşını kutlayan, ülkenin en dinamik bağımsız film festivali olan !f 2012'nin basına tanıtımı, dün gerçekleştirilen bir toplantı ile yapıldı. Galatasaray semtinde yer alan tarihi Cezayir Apartmanı'nda düzenlenen toplantıda bu yılki festivalin detayları, sürprizleri ve filmleri paylaşıldı.

    Beyazperde.com'un Basın Tanıtım Sponsoru olarak yer aldığı !f bu sene, İstanbul ve Ankara'nın yanı sıra ilk kez İzmirli sinemaseverlerle de buluşacak. Global olarak halkların sokağa döküldüğü bir senenin ardından takipçilerini 'harekete' davet eden festivalin bu seneki film programı da sıradışı ve merakla beklediğimiz yapımlarla dolu.

    Toronto, Cannes, Sundance, Londra gibi sinefillerin mutlaka takip ettiği festivallerde yer alan Bellflower (Arıza Aşk), Take Shelter (Sığınak), 50/50 (Şansa Bak) ve en son 5 Oscar adaylığı alan Senden Bana Kalan (The Descendants)'ın yanı sıra ilk ya da ikinci filmleriyle büyük ilham kaynağı olan yönetmenlerin işlerini izleyebileceğimiz Keşif, dünyadaki protesto gösterilerini merkeze alan yapımların toplandığı Arka Bahçe bölümü, geleneksel kalıpları yıkmaya kararlı filmlerin yer aldığı e-şıkkı, Ev ve Yol filmlerin ayrı ayrı kategorilendirildiği yeni başlıklar bu seneki festivalin öne çıkanları arasında. Ayrıca bağımsız yönetmenleri biraraya getiren organziasyon ACID'in 20. yaşını kutlayan özel bir bölüm, !F Kült ve Nöbetçi Sinema programda meraklılarını bekliyor.

    !f İstanbul 2012 ile ilgili gelişmeleri ve festival filmlerini yakından takip etmek için Beyazperde.com'da kalın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top