Hesabım
    Liam Neeson 'The Dark Knight Rises' Hakkında Konuştu

    Batman Begins'in kötüsü yeni filmde mi?

    Merakla beklenen Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises) hakkında şu sıralar Internet'te dolaşan en büyük dedikodulardan biri, Liam Neeson'ın daha önce canlandırdığı Ra's Al Ghul karakteriyle yeni filmde karşımıza çıkıp çıkmayacağı idi. Artık dedikodular sona erebilir, çünkü bu bilgi Neeson tarafından doğrulanmış durumda. Bu da demek oluyor ki, Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises)'da Batman ve Kedikadın tarafından Bane'e karşı verilen bir savaştan daha fazlası mevcut.

    Bir 'vahşi doğaya karşı' gerilimi olan The Grey'in tanıtım çalışmaları sırasında basına konuşan Neeson, Kara Şövalye Yükseliyor hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Filmin konusu hakkında tek kelime bilmediğini söyleyen ünlü aktör, filmde rol aldığını doğruladı ve "Sette bir ya da bir buçuk saat kaldım ve yönetmen (Christopher Nolan) bu sahnelerin ne hakkında olduğu konusunda tek bir şey söylemedi" dedi.

    Şimdilik bu rolün cameo olup olmadığı konusunda bazı dedikodular mevcut fakat henüz kimse Batman Başlıyor (Batman Begins)'un kötüsü Ra's al Ghul'un Kara Şövalye Yükseliyor'da ne aradığı konusunda bilgi sahibi değil. Tüm soruların cevabı 20 Temmuz'da film vizyona girdiğinde ortaya çıkacak...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top