Hesabım
    Romeo ve Juliet'in Kadrosu Belli Oldu

    Projeye son olarak Homeland dizisinin yıldızı Damian Lewis katıldı...

    Bu sene ilk sezonunu deviren Homeland dizisindeki rolüyle Altın Küre'ye aday olan Damian Lewis, yeniden sinemaya gelecek olan William Shakespeare'in ölümsüz eseri Romeo ve Juliet'in kadrosuna katıldı. Lewis'in Montague Ailesi'in düşmanı Veronalı Lord Capulet'e hayat vermesi bekleniyor.

    Projede ayrıca Natascha McElhone Lady Capulet'i, Stellan Skarsgard Verona Prensi'ni, Lesley Manville Hemşire'yi, Christian Cooke Mercutio'yu, Leon Vitali Apothecary'i, Tomas Arana ve Laura Morante de Romeo'nun anne ve babası olan Lord ve Lady Montague'yi canlandıracak.

    Projenin başrolündeki Juliet rolünde İz Peşinde (True Grit) filmiyle Oscar'a aday olan genç yıldız Hailee Steinfeld'i, Romeo rolünde ise İngiliz aktör Douglas Booth'u izleyeceğiz. Usta oyuncu Paul Giamatti filmde Friar Laurence'i, Kodi Smit-McPhee Benvolio'yu ve Gossip Girl'den tanıdığımız Ed Westwick de Tybalt olarak karşımıza çıkacak.

    İtalyan yönetmen Carlo Carlei'nin sinemaya uyarlayacağı filmin senaristi Julian Fellowes projeyi köklerine bağlı geleneksel bir öykü şeklinde kurduklarını, çekimlerin ise 10 gün içinde İtalya'da başlayacağını belirtti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top