Beyazperdem
    Damian Lewis
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, İdari yapımcı
    Gerçek adı:

    Damian Watcyn Lewis

    Uyruk İngiliz
    Doğum tarihi 11 Şubat 1971
    Yaş 48
    23
    yıllık kariyer
    19
    film ve dizi

    Filmografi

    Billions
    Billions
    2019
    Bir Zamanlar... Hollywood'da
    Bir Zamanlar... Hollywood'da
    23 Ağustos 2019
    Hain
    Hain
    22 Temmuz 2016
    Wolf Hall
    Wolf Hall
    2015
    Çöl Kraliçesi
    Çöl Kraliçesi
    6 Mayıs 2016
    Homeland
    Homeland
    2013
    The Sweeney
    The Sweeney
    Vizyon tarihi belirsiz
    Babam İçin
    Babam İçin
    15 Haziran 2012
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    221 Fotoğraf

    Haber

    Toni Collette ve Damian Lewis “Dream Horse”ta Buluşuyor!
    HABERLER - Yapım Aşamasında
    16 Mart 2019 Cumartesi
    Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt'li "Once Upon A Time In Hollywood"a İlk Bakış
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    27 Haziran 2018 Çarşamba
    Quentin Tarantino'nun merakla beklenen yeni filminden ilk kareyi Leonardo DiCaprio paylaştı!
    Billions Üçüncü Sezon Onayını Aldı
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    9 Mart 2017 Perşembe
    Showtime’dan güzel haber
    23 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top