Beyazperdem
Damian Lewis
facebookTweet
Görev Oyuncu, İdari yapımcı
Gerçek adı:

Damian Watcyn Lewis

Uyruk İngiliz
Doğum tarihi 11 Şubat 1971
Yaş 48
23
yıllık kariyer
19
film ve dizi

Filmografi

Billions
Billions
2019
Bir Zamanlar... Hollywood'da
Bir Zamanlar... Hollywood'da
23 Ağustos 2019
Hain
Hain
22 Temmuz 2016
Wolf Hall
Wolf Hall
2015
Çöl Kraliçesi
Çöl Kraliçesi
6 Mayıs 2016
Homeland
Homeland
2013
The Sweeney
The Sweeney
Vizyon tarihi belirsiz
Babam İçin
Babam İçin
15 Haziran 2012
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

209 Fotoğraf

Haber

Toni Collette ve Damian Lewis “Dream Horse”ta Buluşuyor!
HABERLER - Yapım Aşamasında
16 Mart 2019 Cumartesi
Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt'li "Once Upon A Time In Hollywood"a İlk Bakış
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
27 Haziran 2018 Çarşamba
Quentin Tarantino'nun merakla beklenen yeni filminden ilk kareyi Leonardo DiCaprio paylaştı!
Billions Üçüncü Sezon Onayını Aldı
HABERLER - Gündemdeki Diziler
9 Mart 2017 Perşembe
Showtime’dan güzel haber
23 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top