Beyazperdem
Damian Lewis
facebookTweet
Görev Oyuncu, İdari yapımcı
Gerçek adı:

Damian Watcyn Lewis

Uyruk İngiliz
Doğum tarihi 11 Şubat 1971
Yaş 47
23
yıllık kariyer
19
film ve dizi

Filmografi

Billions
Billions
2018
Hain
Hain
22 Temmuz 2016
Wolf Hall
Wolf Hall
2015
Çöl Kraliçesi
Çöl Kraliçesi
6 Mayıs 2016
Homeland
Homeland
2013
The Sweeney
The Sweeney
Vizyon tarihi belirsiz
Babam İçin
Babam İçin
15 Haziran 2012
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

207 Fotoğraf

Haber

Billions Üçüncü Sezon Onayını Aldı
HABERLER - Gündemdeki Diziler
9 Mart 2017 Perşembe
Damian Lewis ve Paul Giamatti Billions Hakkında Konuştu
HABERLER - Gündemdeki Diziler
21 Şubat 2017 Salı
İkinci sezonda neler olacak?
Billions 2. Sezonuyla Bu Akşam FX'te!
HABERLER - TV Kanalları
20 Şubat 2017 Pazartesi
Amerika yayınından 1 gün sonra!
21 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top