Hesabım
    Michael Peña Aradığı Rolü Buldu!

    Oyuncu ABD'de Latin halkının haklarını savunan César Chávez'e hayat verecek...

    Çarpışma (Crash), Tetikçi (Shooter) ve Güneşin Karanlığında (The Lincoln Lawyer) gibi filmlerde izlediğimiz yetenekli aktör Michael Peña nihayet kendini ispatlayabileceği bir rolle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bağımsız bir drama olarak adlandırılan Chávez isimli projede ünlü aktivist César Chávez'e hayat verecek olan Pena, filmi kariyerinin en önemli projesi olarak görüyor.

    Yönetmen koltuğunda daha önce César Chávez hakkında bir belgesel de çeken ve daha çok oyuncu olarak izlediğimiz Meksikalı Diego Luna'nın yapacağı film, Amerika'da en büyük toplumsal protestolara imza atan aktivist César Chávez'in hayatını anlatacak. 60'lar ve 70'lerde düzenlediği ayaklanmalarda Amerikan işçi sınıfını harekete geçiren ve Latin halkının hakları için mücadele eden Chávez Amerikan siyasi tarihinin önemli figürleri arasında sayılıyor.

    Filmde Chávez'e hayat verecek olan Michael Peña dışında, Chávez'in eşi rolünde America Ferrera ve Chávez'in sağ kolu Dolores Huerta rolünde de Rosario Dawson yer alacak. Senaryosu Keir Pearson tarafından yazılan filmin çekimlerine Nisan ayında Meksika'da başlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top