Hesabım
    Aksiyon Dolu Vizyon Haftası!

    Tam 7 yeni film gösterime giriyor...

    Mart ayı ile birlikte her hafta vizyona giren film sayısı da artıyor. 7 filmin vizyona girdiği 9 Mart haftasında aksiyon ağırlıklı yapımlar gözü çarpıyor.

    Andrew Stanton yönetmenliğinde kotarılan ve başrolde Taylor Kitsch'i seyrettiğimiz John Carter haftanın en öne çıkan yapımı olurken, aksiyon ve mizah içerikli bir diğer film ise başrollerde Dwayne Johnson, Michael Caine ve Josh Hutcherson yer aldığı Gizemli Adaya Yolculuk.

    Daniel Radcliffe'i Harry Potter kimliğinden sıyrılmış olarak seyredeceğimiz Siyahlı Kadın ise bu haftanın gerilim filmi olarak karşımıza çıkıyor. Amerika'nın Teksas eyaletinde yaşanan kadın cinayetlerini konu alan Teksas Ölüm Tarlası ise haftanın bir başka polisiye-gerilimi olarak türün meraklılarını bekliyor. Vatan Şaşmaz'ın başrolde olduğu Seninki Kaç Para? ise bu haftanın tek yerli yapımı olurken, Max Maceraları: Kralın Doğuşu çocuklar için gösterime giren animasyon türündeki bir yapım.

    Son olarak vizyon sürprizi yaparak 2 hafta öne gelen Elveda İlk Aşk (Un amour de jeunesse) gençlik döneminde birbirini tutkuyla seven iki gencin hikayesini beyazperdeye taşıyor.

    Vizyon filmleri için daha detaylı özet, yorum ve fragman ve eleştiriler vizyon dosyamızda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top