Hesabım
    Julianne Moore'dan Yeni Projeler!

    Güzel aktris Joseph Gordon-Levitt'in ilk yönetmenlik denemesi için anlaşma masasında...

    2008 ABD Başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti adayı John McCain ve yardımcısı Sarah Palin'in hikâyesini anlatan ve ilk kez 10 Mart'ta HBO kanalında yayınlanan Game Change isimli televizyon filminde gösterdiği performansla oldukça olumlu eleştiriler alan Julianne Moore beyazcamdan beyazperdeye dönmeye hazır. Ünlü aktris, genç yıldız Joseph Gordon-Levitt'in hem oyuncu kadrosunda hem de yönetmen koltuğunda bulunduğu yeni bir proje için görüşmelere başladı.

    Kadrosunda Scarlett Johansson'unda da bulunduğu projenin ismi henüz belli değil. Konusu hakkında da resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat çıkan ilk haberlere göre, Gordon Levitt günümüzde yaşayan ve daha az bencil biri olmaya çalışan modern bir Don Juan'ı canlandıracak. Moore'u ise Levitt'e bu konuda yardım eden akıl hocası rolünde izleyeceğiz.

    Senaryosu da yine yönetmen Gordon-Levitt'e ait olan projenin çekimlerine önümüzde ay başlanması planlanıyor. Julianne Moore’un, fantastik macera türündeki The Seventh Son isimli bir diğer projesi için de çalışmalara başladığını ekleyelim.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top